Ladan 4 bäddar

Ladan är en parstuga med 4 bäddar, ca 50 kvm. En heltimrad lada från 1800-talet som varsamt gjorts om till ett fäbodrustikt boende beläget i den övre delen av Fryksås. Samtliga 4 bäddar finns på sovloftet. Öppen planlösning med träräcke mot nedervåningen. Trappa upp till loftet, ej lämpligt för små barn. Dubbelsäng 1,60 m bred och 2 enkelsängar (80 cm). 4 fåtöljer på loftet och vägg-TV. Utsikt över Orsasjön från loftet. Kök med bardisk på nedervåningen. 2 mindre kylskåp med frysfack, spis med ugn, micro och diskmaskin. Matplats med kökssoffa och 4 stolar. Rymligt badrum med helkaklad dusch och golvvärme samt timmervägg med en varm dalaatmosfär. Egen elbastu. Uteplats som delas med Andersstugan. Djur och rökfri. Avstånd till Smidgården och skidspår ca 200 m.

Praktiskt Vallarum samt fri tillgång till elbastu gemensamt för samtliga gäster på Smidgården. Finns en trappa ner i byggnad nära Smidgårdens huvudbyggnad (skylt Bagarstuga). Elbastun bokas på griffeltavla utanför bastun och startas av gästen själv.

Andra delen av parstugan (4 bäddar) är Andersstugan. Plomberad dörr finns mellan parstugorna och kan öppnas vid förfrågan när samma sällskap bor i stugorna. Boka båda stugorna om ni är ett större sällskap och skriv i meddelande att ni önskar öppna dörren.

Translate »