Skip to content

SPA-behandlingar

Om du bokar en behandling och även vill ha tillgång till relaxen med vedbastu, pool  o handduk tillkommer 350 kr per person. Vill du ha lite extra lyxigt lägger du till 100 kr per person och får då badrock, tofflor, fruktfat, nötter och limevatten.  OBS du måste boka spabehandling minst två veckor i förväg.

Vänligen informera oss om du är gravid, har några allergier eller sjukdomar när du bokar tid för behandling.

Kom i god tid, gärna 10 min före bokad tid.  Avbokning bör ske senast 24 tim före bokad tid.

Fäbodkullans Aromainpackning

Vi börjar med en bodyscrub som avlägsnar döda hudceller. Efter det får du en avslappnande aromainpackning och under tiden njuter du av en ansiktskur med massage. 50 min, 750:–

Timmermannens Lerinpackning

Du får en helksroppsscrub och därefter packas du in i en varm och skön lera som stimulerar blodcirkulationen och gör din hud mjuk och len. Ditt ansikte rengörs, vi lägger på en lermask och därefter får du en skön ansiktsmassage. Vi avslutar med en återfuktande bodylotion.
50 min, 750:–

Korgmakarens Ansiktskur

Vi börjar med en uppfräschande rengöring och  ansiktspeeling, sedan lägger vi en härlig mask och därefter får du en avslappnande ansiktsmassage.
25 min, 400:–

Smedens Fotkur

Du får börja med ett värmande fotbad, därefter scrubbas fötterna och vi applicerar
en mjukgörande fotmask, som masseras in.
25 min, 400:–

Vallkullans Kroppspeeling

Här får du en helkroppsscrub som avlägsnar döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen. Vi avslutar med en väldoftande bodylotion.
25 min, 400:–

Snickarens och Pigans massage

Välj mellan snickarens klassiska massage som går ner på djupet och hjälper spända muskler att slappna av, eller Pigans spamassage, härligt avslappnande och avstressande. Du väljer mellan olika aromaoljor i samråd med din terapeut.
25 min, 400:– • 50 min, 750:–

Fäbodvallens kurbad

Kryp ner i vårt unika kopparbadkar och njut av en stunds välgörande bad:
Vi erbjuder mjölkbad, lerbad eller oljebad. Rådgör med din terapeut om lämpligt bad.
Efter mjölk- och lerbadet duschar du och smörjer in dig med en bodylotion.
25 min, 400:–

Smidgårdens Lyxkur

Här får du en helkroppsscrub som avlägsnar döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen, efter det får du en mjuk och avstressande helkroppsmassage där du väljer mellan olika aromaoljor i samråd med din terapeut. Det ger skön avslappning och huden blir djupt återfuktad. Sedan får du en uppfräschande ansiktsrengöring, en härlig mask, vi avslutar med en härlig skalp- och ansiktsmassage.
110 min, 1.350:–

Smidgårdens duobehandling

Gör en behandling med någon du tycker om. En terapeut tar hand om er båda. Några av våra behandlingar kan göras tillsammans, t ex aromainpackning. Rådgör med vår spaterapeut.
60-80 min, 800:- – 1.500:–